Portwest A882 ESD vegyszerálló kesztyű PVC - M

Ár:
2.149 Ft
1.987 Ft + ÁFA ( 2.523 Ft )
WEBSHOP ÁR!
Az árak csak a webáruházban leadott rendelésekre érvényesek!
Kedvezmény: 8%
Az akció a készlet erejéig érvényes:
2025. 03. 31. - 2025. 05. 31.
Még több információ a termékről.
Gyártó: Portwest
Gyártó cikkszám: A882BKRM
Devecseri készlet:
X darab raktáron - Üzletünkben elérhető mennyiség
szállítás 1-2 munkanap.
Rendelhető - Átvehető a megjelölt időn belül üzletünkben
- szállítás + 1 munkanap
Nincs raktáron - E-mailben érdeklődjön a szállítási időről.
A készletinformációk csak tájékoztató jellegűek!
Rendelhető, 2-4 nap
Ajkai készlet:
X darab raktáron - Üzletünkben elérhető mennyiség
szállítás 1-2 munkanap.
Rendelhető - Átvehető a megjelölt időn belül üzletünkben
- szállítás + 1 munkanap
Nincs raktáron - E-mailben érdeklődjön a szállítási időről.
A készletinformációk csak tájékoztató jellegűek!
Rendelhető, 2-4 nap
Központi készlet:
X darab raktáron - Beszállítónál elérhető mennyiség
Átvehető üzletünkben a Bolti készletnél megadott időn belül
szállítás +1 munkanap.
Rendelhető - Átvehető a megjelölt időn belül üzletünkben
- szállítás + 1 munkanap
Nincs raktáron - E-mailben érdeklődjön a szállítási időről.
A készletinformációk csak tájékoztató jellegűek!
1918 pár raktáron
Szerezhető hűségpontok: 0
Méret:
Menny.:pár

Leírás

PORTWEST A882 ESD VEGYSZERÁLLÓ KESZTYŰ PVC:

• alkalmas ESD környezetben történő használatra

• duplán mártott PVC kesztyű, homokos bevonattal a jobb tapadás érdekében

• kényelmes pamut belsővel rendelkezik

• ftalát mentes

• 1.5 mm vastag

• 300 mm hosszú

• vegyszerálló hosszúszárú kesztyű

• kiakasztható kisker csomagolással készülő termék

• REACH-nek megfelelő PVC bevonat

SZABVÁNYOK:

• EN ISO 21420: 2020 Dexterity 5

• EN 388: 2016 + A1: 2018 (4121X)

• EN ISO 374-1:2016 Type B (AKL)

• EN ISO 374-5 Micro Organisms (Pass)

• EN 407: 2020 (X1XXXX)

• EN 16350:2014 Pass Level R < 1.0 x 108 Ω -

• IEC 61340-5-1 PASS

Hasonló termékek

Termékek Menü
0
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.